Ledenvoordeel FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.

Verbergen

De diensten van FNV

Met de FNV sta je sterker in je werk. Als je lid wordt, krijg je er veel voor terug. Gemiddeld kost het je zo’n € 15,- per maand. Maar door alle voordelen verdien je dit bedrag al snel terug.

Wat krijg ik als ik lid ben van de FNV?

  1. Gratis juridische hulp
  2. Gratis belastingadvies
  3. Meer loon en zekerheid
  4. Rechtsbijstand bij ziekte
  5. Gratis loopbaanadvies
  6. Persoonlijk advies
  7. Ledenblad van je eigen bond of sector
  8. Voordelige zorgverzekering (i.s.m. Menzis)
  9. Ledenvoordeel FNV

Klik hier voor meer informatie over de diensten van FNV of kijk op de website van je eigen bond.

Over Ledenvoordeel FNV

Het Ledenvoordeel FNV programma biedt ruim 1,1 miljoen aangesloten FNV-leden iets extra’s naast de belangenbehartiging op gebied van werk en inkomen. De voordeelpartners binnen het programma bieden substantiële korting op producten of diensten die dicht tegen de kernactiviteiten van de FNV liggen; werk en inkomen.

Vragen over Ledenvoordeel FNV? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 tot 17:00 uur via 088 – 368 86 68. Of kijk op de pagina Veelgestelde vragen.